Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Linssi-punainen (raaka)12g37kcal3g6g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2g3.3kcal0.3g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g119kcal7.8g19.4g0.6g3g
Valittu annoskoko120g60kcal3.9g9.7g0.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna60g30kcal2g4.9g0.2g0.8g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.1g0.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741