Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green19g61kcal4.5g9.2g0.2g2.3g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g1.8g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.5g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g174kcal9.6g22.4g4.2g5.2g
Valittu annoskoko120g87kcal4.8g11.2g2.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna60g44kcal2.4g5.6g1.1g1.3g
Arvot/100g100g73kcal4g9.4g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442