Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g57kcal4.8g0g4.3g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä16g6.4kcal0.2g1.3g0g0.5g
Keittojuurekset, apetit16g4.1kcal0.1g0.8g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g9g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.8g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g194kcal11.4g10.6g11.6g3.8g
Valittu annoskoko120g97kcal5.7g5.3g5.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna60g49kcal2.9g2.7g2.9g1g
Arvot/100g100g81kcal4.8g4.4g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345