Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali78g17kcal0.9g2.7g0.2g1.6g
Lihaliemi laimennettu 5.2g1kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g1.6g5.5kcal0g1.4g0g0g
Voi 3.6g26kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g237kcal12.8g8.6g17g3.2g
Valittu annoskoko120g119kcal6.4g4.3g8.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna60g59kcal3.2g2.2g4.3g0.8g
Arvot/100g100g99kcal5.3g3.6g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893