Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 27g33kcal5.7g0g1.1g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.6g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.5g2.9kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.4g3.9g0g0.3g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g171kcal13.4g12g7g1.4g
Valittu annoskoko120g85kcal6.7g6g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g43kcal3.4g3g1.8g0.4g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236