Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Viinietikka balsami13g4.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow25g225kcal0g0g25g0g
Silakkafilee 75g108kcal12g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g723kcal24g12.2g63.4g0g
Valittu annoskoko120g362kcal12g6.1g31.7g0g
Annoskoko puolitettuna60g181kcal6g3.1g15.9g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794