Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 47g7.4kcal0.4g0.9g0g0.9g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.9g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g45kcal3g3.2g1.4g3g
Valittu annoskoko120g22kcal1.5g1.6g0.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna60g11kcal0.8g0.8g0.4g0.8g
Arvot/100g100g19kcal1.3g1.3g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743