Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 28g30kcal2.4g3.9g0.1g2g
Tomaattimurska 23g6.6kcal0.1g1.2g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2.2g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Harissa 1 annos = 30 g1.7g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz1.7g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g211kcal14.4g15.6g8.6g5.8g
Valittu annoskoko120g105kcal7.2g7.8g4.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna60g53kcal3.6g3.9g2.2g1.5g
Arvot/100g100g88kcal6g6.5g3.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468