Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 8.8g40kcal1.8g0g3.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Tomaatti 7.7g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Spagetti 5.3g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g141kcal6.4g9.6g8g2g
Valittu annoskoko120g71kcal3.2g4.8g4g1g
Annoskoko puolitettuna60g35kcal1.6g2.4g2g0.5g
Arvot/100g100g59kcal2.7g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143