Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen13g90kcal0g0g10g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g6.2g45kcal0.1g0.1g5g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g6.2g16kcal0.9g0.2g1.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g16g63kcal0g15.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g778kcal9.2g103.2g35.4g2.4g
Valittu annoskoko120g389kcal4.6g51.6g17.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna60g195kcal2.3g25.8g8.9g0.6g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081