Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton55g59kcal12.4g0g1g0g
Pekoni atria27g96kcal4.1g0g8.2g0g
Sieni rouskut, suolattu 18g4.6kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.5g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni14g18kcal0.4g0.3g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g393kcal34.8g2.2g26g1g
Valittu annoskoko120g197kcal17.4g1.1g13g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g98kcal8.7g0.6g6.5g0.3g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489