Jauhelihapiirakka (6lle)

Sekoita ½dl juoksevaa rasvaa, 3½dl vehnäjauhoja, ½dl kaurahiutaleita, 1½dl rasvatonta maitoa ja 2tl leivinjauhetta keskenään.

Laita taikina viileään.

Ruskista jauheliha (400g) ja mausta mielesi mukaan (esim.

ketsuppi, oregano, paprika...).

Painele taikina vuokaan ja täytä jauhelihalla.

Sekoita 2prk fraiche 5% ja 150g edam 23% raastetta keskenään ja levitä vuokaan jauhelihan päälle.

Paista 200asteessa n.45min.

Miituska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio fraiche 5%33g30kcal1.3g2.5g1.7g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g33g57kcal6.7g0g3.3g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)13g41kcal3.4g0g3g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g19g68kcal2.5g13.2g0.4g0.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl4.3g15kcal0.6g2.4g0.3g0.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton5g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g503kcal29.8g37.4g25.4g2.2g
Valittu annoskoko120g251kcal14.9g18.7g12.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna60g126kcal7.5g9.4g6.4g0.6g
Arvot/100g100g210kcal12.4g15.6g10.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34231