Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g200g281kcal38.1g0g14g0g
Kesäkurpitsa zucchini 676g122kcal3.8g16.9g2.7g4.7g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g100g110kcal11.5g5g4.7g0.5g
Juusto, Arla Kadett 5%50g95kcal17g0.8g2.5g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 7g51kcal0g0g5.7g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 50g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g1440kcal147.6g62.2g60.8g19.6g
Valittu annoskoko1190g720kcal73.8g31.1g30.4g9.8g
Annoskoko puolitettuna595g360kcal36.9g15.6g15.2g4.9g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019