Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 700g533kcal13.2g108.5g1.4g7g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Palvikinkku HK 3%70g70kcal12.6g0.3g2.1g0g
Paprika punainen 88g26kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Atria kevyt Perhenakki210g336kcal20.2g15.8g20.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g2606kcal95.8g265.4g118.8g27.6g
Valittu annoskoko1190g1303kcal47.9g132.7g59.4g13.8g
Annoskoko puolitettuna595g652kcal24g66.4g29.7g6.9g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055