Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)873g279kcal28.8g39.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g300kcal8.9g61.1g1g3.1g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl131g458kcal18.3g73.3g9.8g13.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g2349kcal136g348g41.2g32.4g
Valittu annoskoko1190g1174kcal68g174g20.6g16.2g
Annoskoko puolitettuna595g587kcal34g87g10.3g8.1g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534