Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali626g132kcal7.5g21.3g1.3g13.1g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 167g380kcal31.7g0g28.4g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g42g4.6kcal0.3g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 63g174kcal1.3g1.9g17.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka63g51kcal2.1g11.9g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g1496kcal86.6g74g95.6g28.2g
Valittu annoskoko1190g748kcal43.3g37g47.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna595g374kcal21.7g18.5g23.9g7.1g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051