Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400g100kcal4g22g0g5.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai2.5g8.8kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3g5kcal0.5g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g947kcal87.8g59.4g40.4g15.6g
Valittu annoskoko1190g474kcal43.9g29.7g20.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna595g237kcal22g14.9g10.1g3.9g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139