Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen140g46kcal4.6g6.9g0g0g
Hiiva, 50g35g21kcal4.6g0.4g0.1g0g
Sokeri34g136kcal0g33.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g14g44kcal1.5g8.4g1g3.9g
Vehnäjauho puolikarkea 227g780kcal23.2g159.2g2.7g8g
Margariini 80% keskiarvo42g298kcal0.1g0.1g33.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki350g196kcal29.7g17.5g0.7g0g
Sokeri 89g362kcal0g89.2g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)70g154kcal9.2g0.3g13g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 140g37kcal0.6g2g1g2.5g
Rusina42g116kcal1.2g25.2g0.2g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g4438kcal149.4g699.4g104.6g37g
Valittu annoskoko1190g2219kcal74.7g349.7g52.3g18.5g
Annoskoko puolitettuna595g1110kcal37.4g174.9g26.2g9.3g
Arvot/100g100g186kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434