Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 563g165kcal3.1g29.8g1.1g10.7g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras113g360kcal15.5g65.2g3.6g9.2g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g169g169kcal15.2g23.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2383g1431kcal70g244.6g10g42.2g
Valittu annoskoko1192g716kcal35g122.3g5g21.1g
Annoskoko puolitettuna596g358kcal17.5g61.2g2.5g10.6g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374