Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 5.3g16kcal0.5g1.8g0.7g0.1g
Oliiviöljy 44g390kcal0g0g44.1g0g
Sipuli (kuorittu)794g214kcal10.3g38.1g1.6g13.5g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Lehtiselleri 206g26kcal2.3g2.3g0.4g2.1g
Valkoviini kuiva 940g645kcal2.9g5.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g206g1502kcal2.1g2.1g164.6g0g
Herne 1176g810kcal59.5g110g4.7g36.4g
Isot katkaravut (rainbow)2116g2116kcal486.7g0g19g0g
Tumma pikariisi, Risella882g2998kcal79.3g634.8g30.9g45g
Basilika, tuore235g94kcal7.3g11.8g1.9g9.2g
Minttu, tuore (-), annos 1g59g26kcal1.9g4.9g0.4g4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 294g64kcal0.9g4.7g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g29g215kcal0.3g0.3g23.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g59g529kcal0g0g58.8g0g
Vesi2939g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19324kcal1310.8g1638.6g701.4g222g
Valittu annoskoko10000g9662kcal655.4g819.3g350.7g111g
Annoskoko puolitettuna5000g4831kcal327.7g409.7g175.4g55.5g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198652