Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Lampaanlihan, vähärasvainen70g129kcal13.4g0g8.4g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5.6g16kcal0.5g0.5g1.4g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl5.6g34kcal0.3g2.6g2.5g0g
Kukkakaali, tuore84g17kcal1.5g1.9g0.3g1.5g
Keittojuurekset, apetit113g29kcal1g5.4g0.3g2.6g
Peruna, vanha, kuorittu 127g96kcal2.4g19.6g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2385g706kcal39.6g73.4g26.8g16.6g
Valittu annoskoko1193g353kcal19.8g36.7g13.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna596g176kcal9.9g18.4g6.7g4.2g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758