Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g540g151kcal3.2g32.1g1.1g13.5g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)153g92kcal1.5g6.9g6.1g0.9g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.5g13kcal0.4g0.4g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2385g1221kcal28.4g222.8g18.6g39.6g
Valittu annoskoko1193g610kcal14.2g111.4g9.3g19.8g
Annoskoko puolitettuna596g305kcal7.1g55.7g4.7g9.9g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305