Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1878g3117kcal356.8g0g187.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl141g1268kcal0g0g140.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1291g362kcal7.7g76.8g2.6g32.3g
Sipuli 587g178kcal7.3g28.2g1.2g10g
Papu valkoinen, keitetty 2347g2526kcal197.9g328.6g8.2g164.3g
Tomaattimurska 1878g552kcal10.5g99.5g3.8g35.7g
Vesi, vesijohtovesi 1409g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)188g269kcal7.3g16.3g19.3g0g
Harissa 1 annos = 30 g141g392kcal11.1g73.9g11.7g0g
Ketsuppi, Heinz141g145kcal1.3g33.9g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17616kcal1199.8g1314.4g751g488g
Valittu annoskoko10000g8808kcal599.9g657.2g375.5g244g
Annoskoko puolitettuna5000g4404kcal300g328.6g187.8g122g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468