Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g438g482kcal92g0g11.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g61g45kcal2.8g7.9g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g8.8g14kcal0.8g2.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Herkkusieni 175g28kcal3.7g0.5g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2387g1345kcal201.6g30.6g42.2g7.6g
Valittu annoskoko1194g672kcal100.8g15.3g21.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna597g336kcal50.4g7.7g10.6g1.9g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006