Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka25g20kcal0.8g4.7g0.2g0.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g129g45kcal1.3g8.8g0.6g1.8g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g175g61kcal1.7g11.4g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 15g130kcal0g0g14.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 122g22kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Kiinankaali 297g59kcal4.6g6.7g0.9g2.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)11g11kcal0.8g1.8g0.1g0.2g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2387g736kcal20.8g80.8g36g14.8g
Valittu annoskoko1194g368kcal10.4g40.4g18g7.4g
Annoskoko puolitettuna597g184kcal5.2g20.2g9g3.7g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929