Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado353g162kcal2.1g38.8g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 330g112kcal6.8g14.3g0.7g8.4g
Parsa 278g43kcal3.6g3.3g0.6g4.2g
Ruokaöljy keskiarvo 30g265kcal0g0g30g0g
Hunaja 23g74kcal0.1g18.2g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea135g14kcal1.5g1.1g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2388g1361kcal28.4g152.8g63.2g28.4g
Valittu annoskoko1194g680kcal14.2g76.4g31.6g14.2g
Annoskoko puolitettuna597g340kcal7.1g38.2g15.8g7.1g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53739