Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Luumutomaatti pirkka, 83g749g150kcal4.5g28.5g2.2g44.9g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g300g1010kcal37.5g201.3g6g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2388g2777kcal88.8g474.4g59g130.2g
Valittu annoskoko1194g1388kcal44.4g237.2g29.5g65.1g
Annoskoko puolitettuna597g694kcal22.2g118.6g14.8g32.6g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828