Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 225g144kcal7.2g10.8g7.9g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)338g608kcal64.1g0.3g37.1g0g
Hapukoor 20% (Alma)236g482kcal6.6g7.6g47.2g0g
Purjosipuli 34g7.7kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Tilli, tuore 34g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Voi 79g571kcal0.9g0.3g64g0g
Hapankorppu 173g586kcal17.2g106.4g3.7g26.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 56g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Liivate 20g71kcal17.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2390g4983kcal230.6g254.8g320.6g56.8g
Valittu annoskoko1195g2491kcal115.3g127.4g160.3g28.4g
Annoskoko puolitettuna598g1246kcal57.7g63.7g80.2g14.2g
Arvot/100g100g209kcal9.6g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254