Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio879g1231kcal24.6g57.2g105.5g0g
Pizzamix juusto879g2928kcal175.9g61.5g219.8g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu117g122kcal9.3g19.1g0.7g2.5g
Sipuli (kuorittu)1172g317kcal15.2g56.3g2.3g19.9g
Atria broilerin filesuikale maustamaton1759g1934kcal404.5g0g36.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos117g844kcal0.6g0.6g93.8g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl1465g5276kcal161.2g996.5g63g87.9g
Vesi3517g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g94g263kcal8g15.9g17.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25827kcal1598.6g2414.2g1079.6g221g
Valittu annoskoko10000g12914kcal799.3g1207.1g539.8g110.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6457kcal399.7g603.6g269.9g55.3g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719