Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Poronliha 150g191kcal32.3g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2392g2052kcal127.2g59.8g143.4g3.6g
Valittu annoskoko1196g1026kcal63.6g29.9g71.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna598g513kcal31.8g15g35.9g0.9g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283