Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 240g476kcal6.3g1.8g46.6g16.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g236g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Katkarapu, rainbow360g360kcal82.8g0g3.2g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio200g280kcal5.6g13g24g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g60g108kcal1g6.6g9g0g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2392g2634kcal205g67.2g168.2g44.4g
Valittu annoskoko1196g1317kcal102.5g33.6g84.1g22.2g
Annoskoko puolitettuna598g659kcal51.3g16.8g42.1g11.1g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430