Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 2005g3147kcal230g102.1g202.9g1.4g
Vesi4679g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 267g917kcal27.2g187.2g3.2g9.4g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1671g2173kcal50.1g33.4g217.2g1.7g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)1003g150kcal6g30.1g2g0g
Lihaliemikuutio Maggi74g206kcal6.6g5.1g16.9g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl33g301kcal0g0g33.4g0g
Ketsuppi, Felix267g241kcal2.7g56.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14268kcal645.2g828g953.8g25.2g
Valittu annoskoko10000g7134kcal322.6g414g476.9g12.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3567kcal161.3g207g238.5g6.3g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609