Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit50g13kcal0.5g2.4g0.2g1.2g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Ahven 185g156kcal31.6g0g3.1g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g125g150kcal4.3g4.5g12.5g0g
Kalaliemikuutio 5.5g17kcal0.6g1.9g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g1051kcal83.8g98.4g34g9g
Valittu annoskoko1197g526kcal41.9g49.2g17g4.5g
Annoskoko puolitettuna599g263kcal21g24.6g8.5g2.3g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622