Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha560g930kcal106.4g0g56g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g420g118kcal4.6g21.4g1.3g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g140g489kcal9.8g28g37.8g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g28g115kcal2g0.6g8.1g0g
Ketsuppi, Felix14g13kcal0.1g2.9g0.1g0g
Salsa medium (Rainbow)35g8.8kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g3344kcal246.6g108.8g206.8g1g
Valittu annoskoko1197g1672kcal123.3g54.4g103.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna599g836kcal61.7g27.2g51.7g0.3g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006