Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)131g275kcal18.4g0.8g22.3g0g
Pekoni, paistettu 44g225kcal7.2g0g22.2g0g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Paprika punainen 74g22kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Paprika vihreä 74g16kcal0.7g1.9g0.2g1.4g
Tomaatti 328g75kcal1.8g11.3g1g4.6g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 87g289kcal1.7g2.6g30.6g0g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g3206kcal159.8g48.2g261.6g19g
Valittu annoskoko1197g1603kcal79.9g24.1g130.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna599g802kcal40g12.1g65.4g4.8g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614