Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g234g70kcal10.7g4.7g0.7g3.7g
Broilerifilee, marinoimaton234g250kcal54g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)131g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal10.9g0.3g9g0g
Maito, Kevyt350g161kcal11.2g16.8g5.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa117g350kcal26.9g0g26.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g44g114kcal11.8g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g2212kcal254.4g56.2g106.2g11.8g
Valittu annoskoko1197g1106kcal127.2g28.1g53.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna599g553kcal63.6g14.1g26.6g3g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555