Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 900g234kcal14g31.5g1.8g17.1g
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.2g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g27g5.4kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g1881kcal34.8g84.6g150.8g40.4g
Valittu annoskoko1197g941kcal17.4g42.3g75.4g20.2g
Annoskoko puolitettuna599g470kcal8.7g21.2g37.7g10.1g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180