Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g149g112kcal26.8g0.7g1.5g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g109g378kcal12.9g76.5g2.2g0.5g
Atria broilerin filesuikale maustamaton262g289kcal60.4g0g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.3g3.7g
Kiinankaali 262g52kcal4.1g5.9g0.8g2.4g
Ruokaöljy keskiarvo 12g104kcal0g0g11.8g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 131g47kcal5.2g3.4g0.9g2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g26g47kcal0.7g11g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g2162kcal227.8g207.6g46.4g18.6g
Valittu annoskoko1197g1081kcal113.9g103.8g23.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna598g541kcal57g51.9g11.6g4.7g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094