Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g94g412kcal3.5g2.4g43.2g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g751g263kcal18.8g26.3g3.8g18.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g2g0.2g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g94g55kcal3.8g4.5g2.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g113g361kcal25.9g0g25.9g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g135g95kcal16.2g3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g2421kcal138.4g74.4g159.2g38g
Valittu annoskoko1197g1211kcal69.2g37.2g79.6g19g
Annoskoko puolitettuna599g605kcal34.6g18.6g39.8g9.5g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368945