Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 60g244kcal0g59.9g0g0g
Viinietikka balsami125g44kcal0g1.2g0g0g
Rypsiöljy rainbow250g2250kcal0g0g250g0g
Silakkafilee 750g1078kcal120g0g66.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2395g7230kcal240g122.2g633.4g0g
Valittu annoskoko1198g3615kcal120g61.1g316.7g0g
Annoskoko puolitettuna599g1808kcal60g30.6g158.4g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794