Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu3750g1538kcal7.5g352.5g3.8g67.5g
Raparperi 2500g842kcal17.3g137.5g2.5g35g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3125g12188kcal0g3062.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29134kcal49.6g7105g12.6g205g
Valittu annoskoko10000g14567kcal24.8g3552.5g6.3g102.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7284kcal12.4g1776.3g3.2g51.3g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970