Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g7.3g8.8kcal1.2g0.1g0.4g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)1g4.9kcal0.1g0.1g0.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%3.7g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g36kcal2.8g0.8g2.6g0g
Valittu annoskoko12g18kcal1.4g0.4g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.7g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g151kcal11.7g3.3g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546