Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2.2g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Punajuuri 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g14kcal1g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko12g7kcal0.5g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g60kcal4.2g2.5g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114