Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g1.6g1kcal0.2g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Porkkanaraaste 200g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton3.1g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g44kcal1.2g1.2g5.6g0.2g
Valittu annoskoko12g22kcal0.6g0.6g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.3g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g186kcal5g5g23.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749