Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai2.5g9kcal0.1g0.8g0.6g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 0.9g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.3g2kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Katkarapu, rainbow1.9g1.9kcal0.4g0g0g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g42kcal2.2g1.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko12g21kcal1.1g0.9g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.6g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g173kcal9.2g7.5g10.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448238