RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g2.3g7.5kcal0g0.1g0.9g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g3.5g12kcal0.5g2.2g0.1g0.2g
Raparperi 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Hermesetas-jauhe0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g56kcal2g6.6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko12g28kcal1g3.3g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.5g1.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g235kcal8.3g27.5g10.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435