Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)4.4g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.9g5.9kcal0.2g1.1g0g0.3g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1.1g3.9kcal0.2g0.7g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.7g2kcal0g0.5g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g51kcal2g9.8g0g1g
Valittu annoskoko12g25kcal1g4.9g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.5g2.5g0g0.3g
Arvot/100g100g213kcal8.4g41.2g0g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271