Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna, paistettu 4.7g9kcal0.6g0g0.8g0g
Pekoni rasvainen 1.7g6.4kcal0.2g0g0.6g0g
Ranskankerma Valio2g5.7kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g51kcal1.8g0.6g4.8g0.2g
Valittu annoskoko12g26kcal0.9g0.3g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.5g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g214kcal7.5g2.5g20g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240