Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 2.1g2.2kcal0.5g0g0g0g
Arla Apetina 8% feta3.1g4.7kcal0.5g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%3.1g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1.6g5.3kcal0.4g0.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g31kcal2.8g2.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko12g16kcal1.4g1.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.7g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g129kcal11.6g9.9g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087