Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.1kcal0.2g1.7g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Anjovis 0.7g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Purjosipuli2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio0.9g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Muna, annos 60g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g56kcal1.8g3.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko12g28kcal0.9g1.9g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.5g1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g14.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831